Het park is door ons overgenomen in 1991 en ligt midden in de bossen van Ermelo. Het is ongeveer 3 hectare groot en er zijn 50 plaatsen. Wij zijn het hele jaar geopend.

In de loop der jaren zijn we deze plek steeds meer gaan waarderen door de mooie natuur en de rust die ervan uitgaat. De wisseling van de jaargetijden geeft telkens weer een gevoel van bewondering.

Om de rust blijvend te kunnen garanderen is een vorm van toezicht gewenst. Daarom worden de kavels aan recreanten in gebruik gegeven in de vorm van huur met jaarcontracten die automatisch verlengd worden. De huurprijs is afhankelijk van de grootte van de kavel. Deze ligt meestal tussen de €3400 en €4200. Er zijn verder ook geen voorzieningen, omdat winkels, restaurants, zwembaden en wellness allemaal in de buurt te vinden zijn.

Alle infrastructuur is aanwezig, zoals gas, water, elektra, riolering, sproeileiding, tv-signaal en telefonie.
Een vaste aansluiting op internet is mogelijk met een ADSL abonnement. Uw router creëert dan een WiFi netwerk. Er zijn ook mogelijkheden via een 4G SIM-kaart (dongel, tablet of router).

Wij zijn lid van Recron, een brancheorganisatie die samen met de Consumentenbond en de ANWB regels heeft opgesteld voor zowel recreanten als ondernemers. Een exemplaar van deze regels wordt u ter beschikking gesteld.
www.recron.nl